Problemer med erektion forårsaget af vendbare forhold

Problemer med erektion på grund af godartede faktorer

 

Dette er helt sikkert den mest almindelige årsag. Ved at akkumulere godartede faktorer, der kan ændre erektionen, ender de med at forværre situationen. Nogle af disse faktorer inkluderer rygning, ekstra vægt og mangel på fysisk aktivitet. Hvorfor betragtes disse faktorer som godartede? Ifølge urologisk afdeling ved Københavns Universitet sidestilles disse livsstilsfaktorer med sundhedsproblemer og sygdomme, der ofte forårsager erektil problemer.

Alle disse faktorer påvirker arterienes kvalitet og derfor erektionen. Endelig er det undertiden kun psykologiske faktorer, der interfererer med seksualitet: stress, familieproblemer eller hos parret. Tøv ikke med at søge råd fra en sexterapeut til at vedtage den bedst mulige livsstil (søvn, kost, fysisk aktivitet osv.).

Men den første og fremmeste ting at gøre er i dit hoved, og det begynder med at kalibrere den måde, du tænker på intimitet, når antallet af stearinlys på din fødselsdagskage øges. Seksualitet stopper ikke med alderen!

Dette er en fordomme, som samfundet formidler, og at et stort antal seniorer kommer til at tro; men det er uregelmæssigt. Faktisk har ældre endda mere tilfredsstillende seksualitet med alderen, forudsat at de har god fysisk og mental sundhed. Og når erektil dysfunktion er til stede, er terapier nu tilpasset hver enkelt person: løsning af fysiske og mentale problemer sammen med effektiv behandling som beskrevet her: https://viagradanmark.eu/.

Sexologen vil derfor først søge at identificere årsagerne til den seksuelle lidelse, især fysiske. Disse bekymringer skal først løses; inden man også fokuserer på psykologiske vanskeligheder, hvis de findes. Samtidig kan der tilbydes en behandling, der fremmer en positiv mekanisme: tilbagevenden til et seksuelt liv og ydeevne. Således, hvis blokeringerne var psykologiske, vil det faktum at finde erektioner for eksempel fremme heling af lidelsen.